Gå til hovedinnhold

En ny LO

Her er en LO jeg har laget. Bildene jeg har brukt er 4 år gamle. Fant dem liggende i en skuff... tenkte de kunne bli fine på en LO :)


Dette har jeg brukt:

Mønsterark fra PinkPaislee

Brun konvolutt fra Maya Road

Bokstaver fra American Crafts, Prima og PinkPaislee

Sommerfugl fra K&Company

Liquid Pearls – gold

Blonderester

Fiskars hull/bølgekant


Snikreklame: I morgen kommer første utfordring hos Scrappekammeret!!!! Ta en titt da vel!!

Kommentarer

Anonym sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa…
Så flott LO! Du får til clean and simple blandet med cluster skikkelig bra =D Klemmer <3
Guro sa…
Dette var herlig!!! Sikkert veldig god følelse å få brukt gamle bilder også :-) Har enda ikke laget ferdig baby albumet til yngste jenta her, *flaut* Klem :-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.