Gå til hovedinnhold

DT-bidrag til Scrappekammeret

Nå er utfordring #8 lagt ut hos Scrappekammeret!! Temaet er VINTAGE!!
Og jeg som aldri har laget noen vintagekort.... det ble en virkelig utfordring for min del å lage DT-bidrag! Men jeg kom da fram til to kort ;)



Kommentarer

Pinklady 68 sa…
To nyyydelige kort, Anette! Herlige motiv og farger på begge:-) Lekkert!

Ha en fin torsdag! Klem Laila.
Vintage-stilen fikser du så lett som bare det. Disse var bare så lekre. :):) Vakre bilder og nydelige papirer og detaljer. Helt perfekt spør du meg.

Klem, Trine :)
Gry-Beate sa…
Kjempe nydelige kort!!

Gry-Beate
Guro sa…
Dette er fantastisk nydelig Anette, jeg ble helt stum av beundring da jeg så dem, særlig det øverste. Mine vintagekort har en tendens til å få veldig masse pynt, men dette var utrolig flott, akkurat sånn som det var :-)
Ble veldig inspirert!

Håper det blir flere vintage kort fra deg.

Klem Guro
Kari sa…
Flotte vintagekort dette. Nydelige bilder og lekre ark! ♥

Kos deg i pinsen.

Kari
Åh, såå skjønne kort!!! De er bare helt herlige!!!!!

Gooood pinsehelg til deg og dine!
Klem, Hege :)
Gry-Heidi sa…
Utrolig nydelige ! Så flotte motiver og så vakkert pyntet!

Klem :o)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.