Gå til hovedinnhold

En svart bestillingsveske

Har strikket mange av disse veskene. Og nå har jeg strikket enda en. Fikk bestilling på en svart denne gangen, og da ble den slik:

Ser litt rar ut her, men er veldig fin når det er noe oppi den og i bruk ;)
Oppskriften på veska finner du her ;)
Den er strikket i Eskimo.
Jeg leverer denne veska på utfordringen hos Pinnekroken - Kalendergaver og annet småstrikk - vet ikke om dette går under kategorien småstrikk.... men jeg prøver :)

Kommentarer

anita sa…
kjempefin veske, du er knallgod...ha en fin søndag..
anne jorunn sa…
Veska var bare råstilig!! Har også veldig sansen for monsterbuksene!
Selv kan jeg kun strikke filler og tepper hehe:)

Håper du har en fin dag!
Klem:-)

Populære innlegg fra denne bloggen

Kammerpike/herre søkes!!!

Vi i Scrappekammeret søker ny Kammerpike / Kammerherre!!! Ta en titt på kammeret , og se hva som står i stillingsutlysningen ! Jeg håper virkelig at DU søker!

God bedring kort

Jeg har laget et enkelt "god bedring"-kort. Primablomster med brads i, rub ons bokstaver, bånd/tråd (klarer ikke helt å beskrive hvordan det er...). Og så har jeg brukt blomsterstempel i tre forskjellige størrelser, til å stemple på kartongen, for å lage en mer spennende bakgrunn. Har også brukt hvit penn til "søm". Inni kortet har jeg også pyntet. Det var veldig kjekt å lage dette kortet, så lignende kort blir det nok flere av :)

En ny start?

Vurderer å starte å blogge igjen... Må se om jeg får tid til å prioritere det. Hadde jo kanskje vært kjekt. Skal tenke på det.